Moza Air 2

  • 350 MDL / 24h

·         Stabilizator

·         unitate de focalizare iFocus-M

·         Oprire lentile cu șurub de blocare

·         Tub de instalare iFocus

·         pad cu eliberare rapidă

·         4 baterii

·         încărcător

·         Trepied

·         hexagon și șuruburi de montare

Moza Air 2

Moza Air 2 este un stabilizator modern eficient pe trei axe, care suportă camere cu o greutate cuprinsă între 0,3 și 4,2 kg. Stabilizatorul suportă propriul  sistem Follow Focus  (inclus în acest kit).  iFocus poate fi controlat atât de la mânerul stabilizatorului, cât și de la distanță – prin intermediul MOZA Master App pentru telefon.

Stabilizatorul poate servi simultan ca sursă de alimentare pentru cameră și alte 3 accesorii (cum ar fi un monitor extern, o unitate de focalizare și, de exemplu, o lampă de iluminare de fundal).
 Ieșirile sunt după cum urmează: două rotund DC Out 2 mm (7.8 Volți 1 A) și 5.5 mm (12 V 2 A), precum și o priză Multi CAN (7.8 V). De asemenea, este posibil să se conecteze la aparatul de fotografiat pentru control de la distanță. Canon EOS  SLR camere și sony camere mirrorless au control asupra vitezei obturatorului, diafragma, ISO și EV (pentru o listă de camere compatibile, a se vedea instrucțiunile de la pagina 9). Pentru camerele de luat vederi). Pentru camerele de luat vederi  Panasonic a disponibil cele mai de bază funcții (eliberarea obturatorului, înregistrarea video start/stop).  

Air 2 are 8 moduri de funcționare: puteți elibera sau bloca orice axă sau mai multe axe. Modul Sport face stabilizatorul mai "greu" pentru mișcări bruște, iar
 modul Inception  vă permite să faceți o rotație transversală ("butoi") folosind un joystick. Mișcările pentru fotografierea tururilor de timp  sunt programate de pe un joystick.

Moza Air 2 suportă
 plăcuțele trepied manfrotto seria 500. Noul sistem de blocare a plăcuțelor permite filmarea și montarea camerei înapoi, fără a fi nevoie de o nouă echilibrare.

Un ecran mic pe mâner vă permite să faceți o gamă largă de setări fără ajutorul unei aplicații mobile sau al unei conexiuni la un PC.


Atunci când este conectat la un telefon (se utilizează o conexiune wireless prin Bluetooth 4.0), funcții precum urmărirea obiectelor, repetarea mișcărilor telefonului (Mimic Motion Control), programarea mișcărilor unității de focalizare și așa mai departe
devin posibile.

Vă rugăm să rețineți că Moza lansează 2 versiuni ale
 unității Follow Focus care sunt compatibile cu Air 2: iFocus și iFocus-M. Prima opțiune este într-o carcasă metalică cu antene externe. A doua opțiune este într-o carcasă din plastic cu o antenă internă. Ambele acceptă controlul wireless la o distanță de până la 100 de metri (telecomanda se vinde separat).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
    • 17 - Zile disponibile   17 - Zile indisponibile
    Zile selectate x Pret / 24h = Total

Produse asemănătoare

Sony A7S II - Video Kit

Sony A7S II - Video Kit

Sony Alpha A7S MK II - Kit pentru profesionistii din domeniul Video!Setul include:Sony A7S II BodyMe..

990 MDL 1.200 MDL

Sony A7 iii

Sony A7 iii

Noul senzor de imagine cu iluminare din spate Exmor R CMOS de 24.2MP este acompaniat de un front-end..

900 MDL

Etichete: Moza Air 2, sony, video, panasonic GH5, Sony A7 iii